וידאו WMV׃ עדי רם
לחם בצל
מתאים לכל ארוחה
דוד גול | showchef.co.il
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 ק"ג קמח
1 שקית או 1 קובייה של שמרים
1 שקית משפר לאפיה ביתית
1 שקית בצל יבש מטוגן (40 גר')
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
כ - ½2 כוסות מים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. משהים למנוחה בקערה מכוסה ל 10 דקות. יוצרים 2 כיכרות ומשהים לתפיחה במקום חמים לכ 1 - ½1 שעה. יוצרים חתכים בעזרת סכין ואופים כ 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה. מומלץ להכניס למשך זמן האפיה קערה עם מים רותחים. מצננים על גבי רשת