בצק רבוך
בצק אוורירי המשמש להכנת ברבורים - פחזניות אקלייר שמומלץ למלא בקרם פטיסייר או שוקולד
דניאלה גופמן | מאסטר שף
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
50 גרם חמאה
חצי כוס מים
80 גרם קמח
2 ביצים
אופן ההכנה:
1 ממיסים חמאה במים ומביאים לרתיחה.
2 מכבים את האש ומוסיפים את הקמח.
3 מערבבים ליצירת כדור בצק וממשיכים לערבב עד שיצאו כל האדים מהבצק.
4 מוסיפים 2 ביצים, אחת אחת.
5 מעבירים בעזרת כף לתבנית משומנת ואופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה או להשחמה.