אוכל

בצק רבוך

בצק אוורירי המשמש להכנת ברבורים - פחזניות אקלייר שמומלץ למלא בקרם פטיסייר או שוקולד

דניאלה גופמן | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

50 גרם חמאה
חצי כוס מים
80 גרם קמח
2 ביצים

אופן ההכנה:

1 ממיסים חמאה במים ומביאים לרתיחה. 

2 מכבים את האש ומוסיפים את הקמח.

3 מערבבים ליצירת כדור בצק וממשיכים לערבב עד שיצאו כל האדים מהבצק.

4 מוסיפים 2 ביצים, אחת אחת. 

5 מעבירים בעזרת כף לתבנית משומנת ואופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה או להשחמה.