אוכל
צילום׃ istockphoto

שטרודל גבינה, סלמון מעושן וזיתים

בצק עלים במילוי מלוח - מנה אלגנטית וטעימה לאירוח

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.8 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

500 גרם גבינת שמנת
200 גרם סלמון מעושן
1 ק"ג בצק עלים
2 ביצים
1/2 צרור עירית קצוצה
קמח למשטח העבודה
20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה גבינת שמנת, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים, עירית קצוצה וקורנפלור. ממליחים ומפלפלים.

3 פותחים את בצק העלים על משטח מקומח.

4 מניחים לכל אורך הבצק את המילוי שהכנו ומגלגלים לצורת צינור ארוך (רולדה).

5 מורחים את הבצק בביצה טרופה.

6 מניחים את הרולדה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך. מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.