צילום׃ בועז לביא, דרך האוכל
פיצה מבצק קוטג'
לא לשים, לא מתפיחים, לא מחכים: כל מה שצריך לעשות פה זה לערבב את מרכיבי הבצק ולהכניס לתנור. תצא ממנו פיצה טעימה ועשירה בחלבון שכולם יכולים לזלול לארוחת הערב
ליאורה קרן | דרך האוכל
| פורסם 14/05/13
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
לבצק ( לתבנית בגודל 16X38 ס"מ):
3 קופסאות (750 גרם) קוטג'
3 ביצים
200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
1 כוס (140 גרם) קמח
רבע כפית אורגנו
לציפוי:
4 כפות רוטב עגבניות
250 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
לקישוט:
עלי ארוגולה
עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקוטג' והביצים, מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים, מוסיפים את הקמח והאורגנו ומערבבים.
2 משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהבצק מזהיב ומתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים במשך 5 דקות.
3 מורחים על הבסיס האפוי את רוטב העגבניות, מפזרים את גבינת הקשקבל וקוביות הבולגרית ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהגבינות נמסות.
בתיאבון!




