אוכל
צילום׃ בועז לביא, דרך האוכל

פיצה מבצק קוטג'

לא לשים, לא מתפיחים, לא מחכים: כל מה שצריך לעשות פה זה לערבב את מרכיבי הבצק ולהכניס לתנור. תצא ממנו פיצה טעימה ועשירה בחלבון שכולם יכולים לזלול לארוחת הערב

ליאורה קרן | דרך האוכל | פורסם 14/05/13 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

לבצק ( לתבנית בגודל 16X38 ס"מ):

3 קופסאות (750 גרם) קוטג'

3 ביצים

200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת

1 כוס (140 גרם) קמח

רבע כפית אורגנו

לציפוי:

4 כפות רוטב עגבניות

250 גרם גבינת קשקבל, מגוררת

200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות

לקישוט:

עלי ארוגולה

עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הקוטג' והביצים, מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים, מוסיפים את הקמח והאורגנו ומערבבים.

2 משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהבצק מזהיב ומתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים במשך 5 דקות.

3 מורחים על הבסיס האפוי את רוטב העגבניות, מפזרים את גבינת הקשקבל וקוביות הבולגרית ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהגבינות נמסות.

בתיאבון!