צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
פיצה מבסיסים מוכנים
כן, היא נראית מעולה והיא מגרה שאפשר למות. כן, היא כשרה לפסח ואין בה טיפה אחת של גלוטן. לא, אנחנו לא מוכנים לחלוק - אתם מוזמנים להכין לעצמכם
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 29/03/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת בסיסים לפיצה ללא גלוטן (4 יחידות)
לרוטב:
כוס של עגבניות מרוסקות (כ-4 עגבניות)
כפית מלח
כף סוכר
2 שיני שום, כתושות
מעט בזיליקום קצוץ
4 כפות שמן זית
לתוספות:
4 פטריות טריות, פרוסות
בצל סגול, פרוס לטבעות
כוס עלי תרד טריים
חצי כוס זיתי קלמטה
500 גרם גבינה קשה מגוררת
כוס עגבניות שרי פרוסות
פלפל ירוק חריף, פרוס
בזיליקום טרי
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
אופן ההכנה:
1 מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה את כל מרכיבי הרוטב, כ-7 דקות. מצננים.
2 מסדרים את בסיסי הפיצה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
3 מורחים את הרוטב על הבסיסים ומפזרים תוספות לפי הטעם (לא חייבים את כולן).
4 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-10 דקות.