אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פיצה מבסיסים מוכנים

כן, היא נראית מעולה והיא מגרה שאפשר למות. כן, היא כשרה לפסח ואין בה טיפה אחת של גלוטן. לא, אנחנו לא מוכנים לחלוק - אתם מוזמנים להכין לעצמכם

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 29/03/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.1 134 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת בסיסים לפיצה ללא גלוטן (4 יחידות)

לרוטב:

כוס של עגבניות מרוסקות (כ-4 עגבניות)

כפית מלח

כף סוכר

2 שיני שום, כתושות

מעט בזיליקום קצוץ

4 כפות שמן זית

לתוספות:

4 פטריות טריות, פרוסות

בצל סגול, פרוס לטבעות

כוס עלי תרד טריים

חצי כוס זיתי קלמטה

500 גרם גבינה קשה מגוררת

כוס עגבניות שרי פרוסות

פלפל ירוק חריף, פרוס

בזיליקום טרי

100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

אופן ההכנה:

1 מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה את כל מרכיבי הרוטב, כ-7 דקות. מצננים.

2 מסדרים את בסיסי הפיצה על תבנית מרופדת נייר אפייה.

3 מורחים את הרוטב על הבסיסים ומפזרים תוספות לפי הטעם (לא חייבים את כולן).

4 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-10 דקות.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן

>> עוד מתכונים לפסח