אוכל

פילה דניס בציפוי קרקרים ועשבי תיבול

דג מעולה, ציפוי ירוק, קריספי וטעים, ומתחת להכל פירה נימוח מחוזק בחרדל. כיף גדול

קארין שמואלי | מאסטר שף | פורסם 27/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 יחידות דג פילה דניס טרי, נקי מקוצים

חצי כוס מכל דבר: פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, בצל ירוק קצוץ

4 שני שום קצוצות

חבילת קרקרים (250 גרם)

רבע כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לפירה

4 תפוח אדמה לבנים

חצי חבילת חמאה (50 גרם)

מלח

כף אבקת מרק עוף

כפית חרדל דיז'ון

 

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון את הקרקרים למרקם גס, מוסיפים את שאר המרכיבים ומצפים את קדמת הדג. אופים 20 דקות ב-180 מעלות.

2 הפירה: מקלפים את תפוחי האדמה ומרתיחים בסיר עם מים ואבקת מרק עוף. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.

3 מסננים את רוב המים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומועכים למרקם אחיד וחלק.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)

אנרגיה 1568 קלוריות
חלבונים 56 גרם
פחמימות 158 גרם
שומנים 79 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית החמישית של העונה החדשה