אוכל
צילום׃ Dorling Kindersley, GettyImages IL

שחומיות לחם איטלקי מצופות גבינה

חטיפי בצק וגבינה חמים

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 26/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כיכר לחם צ`באטה (איטלקי)
50 גרם חמאה
5 כוסות גבינת צ`דר
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה
3 ביצים טרופות

אופן ההכנה:

1 פורסים את הלחם לפרוסות בעובי כ – 2 ס`מ. מסירים ככל האפשר את הקרום.

2 שמים חמאה וגבינה בסיר בינוני, ובוחשים על אש קטנה, עד שיימסו. מוסיפים את הפטרוזיליה, הפלפל והפפריקה. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים רק עד שהכל יתערבב. מסירים מהאש.

3 טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה, מסובבים מצד לצד כדי לצפות היטב. מניחים את הפרוסות המצופות גבינה על תבנית אפיה רחבה ושטוחה.

4 מחממים תנור ל- 190 מעלות צלזיוס (חום בינוני-גבוה). אופים 20 דקות. מגישים חם. אפשר להגיש סלט ירוק ואפשר לאכול סתם כך