צילום׃ Dorling Kindersley, GettyImages IL
שחומיות לחם איטלקי מצופות גבינה
חטיפי בצק וגבינה חמים
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 26/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 כיכר לחם צ`באטה (איטלקי)
50 גרם חמאה
5 כוסות גבינת צ`דר
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה
3 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
1 פורסים את הלחם לפרוסות בעובי כ – 2 ס`מ. מסירים ככל האפשר את הקרום.
2 שמים חמאה וגבינה בסיר בינוני, ובוחשים על אש קטנה, עד שיימסו. מוסיפים את הפטרוזיליה, הפלפל והפפריקה. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים רק עד שהכל יתערבב. מסירים מהאש.
3 טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה, מסובבים מצד לצד כדי לצפות היטב. מניחים את הפרוסות המצופות גבינה על תבנית אפיה רחבה ושטוחה.
4 מחממים תנור ל- 190 מעלות צלזיוס (חום בינוני-גבוה). אופים 20 דקות. מגישים חם. אפשר להגיש סלט ירוק ואפשר לאכול סתם כך