אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פיצות אישיות

עם כל תוספת אפשרית

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 16/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 107 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות קמח תופח
1 ביצה
1/2 כוס מים
קורט מלח
רסק עגבניות
גבינה צהובה, זיתים, פטריות, טונה, תירס ומה שמתחשק

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180º, ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. מערבבים יחד את הקמח, הביצה, המים והמלח עד למרקם בצקי גמיש. אם דביק מדי, אפשר להוסיף עוד קמח. 3. קורצים כדורים ומשטחים לעיגולים שמנמנים (1.5 ס"מ) על נייר האפייה. 4. מורחים רסק עגבניות על עיגולי הבצק, ומפזרים את כל התוספות הרצויות. 5. אופים כ-10 דקות או עד שהגבינה מתחילה לבעבע. 6. מגישים חם.