אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

מתכון: ריבועי ברוקולי וטופו

מאפה ברוקולי סופר-מגרה, ואפילו קצת בריא

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 17/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ראש ברוקולי גדול טרי

150 גרם טופו

1/2 בצל

2 ביצים

2-3 כפות קמח

מלח, פלפל

אפשרות: גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים בקומקום, ובמקביל מחממים תנור ל-230 מעלות על טורבו.

2 בינתיים קוצצים את הברוקולי לפיסות קטנטנות.

3 מוזגים את המים הרותחים על הברוקולי וממתינים דקה.

4 קוצצים את הטופו והבצל לקוביות קטנות. מסננים את הברוקולי בזהירות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטופו.

5 שוברים את הביצים לתוך התערובת ומוסיפים שתי כפות קמח. ממליחים ומפלפלים ואם יש צורך מוסיפים כף קמח נוספת.

6 מרפדים תבנית קטנה ושטוחה בנייר אפייה, שופכים פנימה את התערובת ואופים רבע שעה (אפשר לפזר מלמעלה פרמזן מגוררת, אם יש).

7 מוציאים את מהתנור ופורסים לריבועים.

>> הנה עוד פשטידת ברוקולי מעולה