צילום׃ jupiter images
מאפה עגבניות
שכבות של בצק עלים, עגבניות, חצילים ופרמזן הנמסים יחדיו
דנה אלמוסני | קייטרינג DADA
| פורסם 10/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
2 בצלים קצוצים
1 חציל בקוביות קטנות
1 קילו עגבניות בפרוסות דקות
2-3 שיני שום קצוצות
עלי תימין מ- 3 ענפים
בצק עלים
150 גר פרמזן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את החצילים וממשיכים לטגן 10 דקות על להבה בינונית.
2 מתבלים ומוסיפים את הפרמזן.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 פורסים בתבנית האפייה של התנור יריעת בצק בגודל המתאים.
5 שופכים את התערובת של הבצל והחצילים ומסדרים מעל את פרוסות העגבנייה.
6 מכניסים לתנור ל-20 דקות, ועוד 5 דקות בטורבו.
7 מגישים עם סלט ירוק.