אוכל
צילום׃ jupiter images

מאפה עגבניות

שכבות של בצק עלים, עגבניות, חצילים ופרמזן הנמסים יחדיו

דנה אלמוסני | קייטרינג DADA | פורסם 10/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 בצלים קצוצים
1 חציל בקוביות קטנות
1 קילו עגבניות בפרוסות דקות
2-3 שיני שום קצוצות
עלי תימין מ- 3 ענפים
בצק עלים
150 גר פרמזן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את החצילים וממשיכים לטגן 10 דקות על להבה בינונית.

2 מתבלים ומוסיפים את הפרמזן.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 פורסים בתבנית האפייה של התנור יריעת בצק בגודל המתאים.

5 שופכים את התערובת של הבצל והחצילים ומסדרים מעל את פרוסות העגבנייה.

6 מכניסים לתנור ל-20 דקות, ועוד 5 דקות בטורבו.

7 מגישים עם סלט ירוק.