אוכל

כריך חמאת בוטנים

עם בננה ובייקון של אלביס פרסלי

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 18/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.1 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 פרוסות לחם לבן
צנצנת חמאת בוטנים חלקה
צנצנת דבש נוזלי (לא מהסוג המוצק)
בייקון פרוס (כ-20 פרוסות)
2 בננות גדולות
200 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1 מורחים חמאת בוטנים על כל הפרוסות. 2. מטגנים את פרוסות הבייקון עד שהן פריכות. 3. קופלים ופורסים את הבננה. שמים פרוסות בננה על חצי מהפרוסות המרוחות בחמאת בוטנים. 4. שמים מעל הבננה פרוסות בייקון מטוגנות ומטפטפים מעל דבש. סוגרים את הכריכים. 5. מורחים את הכריכים בחמאה בנדיבות משני הצדדים (מהצד החיצוני של הפרוסות). 6. מטגנים את הכריכים על מחבת פסים בשומן שנשאר מטיגון הבייקון ובחמאה מותכת עד להזהבה נאה. 7. חוצים כל כריך ומגישים.