אוכל

מאפינס גבינות

עם זיתים ועשבי תיבול

שמרית גולדברג | קיצ'נאייד אקססוריז | פורסם 19/05/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

50 גרם חמאה
½1כוס חלב
6 כפות קמח רגיל
1/2 כוס זיתים קצוצים
150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
100 גרם בולגרית מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות בזילקום קצוץ דק
3 ביצים
3 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה. 4. מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה. 5. מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר , מוסיפים מלח ופלפל והביצים עד שמתקבלת תערובת אוורירית . 6. מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון, מפזרים שומשום ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.