צילום׃ mako
בצק עלים במילוי שוקולד
מאפה שוקולד טעים לכל המשפחה
| תחרות מתכוני השוקולד של עלית
| פורסם 14/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לבצק
1 חבילת בצק עלים
2 כוסות קמח למלית
200 גר' שוקולד פרה מריר 60% מוצקי קקאו
להברשת הבצק
1 ביצה
5-7 כפות סוכר
אופן ההכנה:
לבצק
מקמחים את משטח העבודה ,מרדדים את הבצק ומחלקים ל-3 שורות חותכים את הבצק ל-33-35 משולשים גדולים למלית
חותכים את קוביות השוקולד לחצי, ושמים בתחתית המשולש 3 חתיכות שוקולד { 1/2 1קוביות שוקולד} מגלגלים כלפי מעלה להברשת הבצק
לוקחים את הביצה ומדללים אותה, לאחר מכן מברישים את הביצה על העוגיות מפזרים קלות את הסוכר על העוגיות לסיום: מסדרים את העוגיות על המגש מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 175 מעלות למשך 25-30 דקות בתיאבון!