אוכל
צילום׃ mako

בצק עלים במילוי שוקולד

מאפה שוקולד טעים לכל המשפחה

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 14/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק

1 חבילת בצק עלים
2 כוסות קמח למלית
200 גר' שוקולד פרה מריר 60% מוצקי קקאו

להברשת הבצק

1 ביצה
5-7 כפות סוכר

אופן ההכנה:

לבצק

מקמחים את משטח העבודה ,מרדדים את הבצק ומחלקים ל-3 שורות חותכים את הבצק ל-33-35 משולשים גדולים למלית

חותכים את קוביות השוקולד לחצי, ושמים בתחתית המשולש 3 חתיכות שוקולד { 1/2 1קוביות שוקולד} מגלגלים כלפי מעלה להברשת הבצק

לוקחים את הביצה ומדללים אותה, לאחר מכן מברישים את הביצה על העוגיות מפזרים קלות את הסוכר על העוגיות לסיום: מסדרים את העוגיות על המגש מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 175 מעלות למשך 25-30 דקות בתיאבון!