תמונת AVI׃ מאסטר שף
זלאביה
בצק מתפוצץ בפה במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ובזיליקום
מוריה קעטבי | מאסטר שף
| פורסם 11/11/10
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
חצי קילו קמח
חצי שקית שמרית
חצי כפית מלח
3 כפות שמן
1 ביצה
3 כפות סוכר
אחד וחצי כוס מים חמימים
למלית
פטה
קשקבל
מוצרלה
עגבניות מיובשות
שאטה
תימין
בזיליקום
לסלסה
4 עגבניות שעושים להם חליטה במים
ללא הקליפה
כוסברה
שום
מלח
פלפל
סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ומעט מימי. נותנים לבצק לתפוח לפחות שעה וחצי.
2. מערבבים את חומרי המלית לכדי מחית אחידה.
3 מערבבים את חומרי הסלסה וטוחנים בבלנדר.
4 לוקחים חתיכה מהבצק ופותחים ביד לכדי עלה. שמים טיפה מהמילוי במרכז העלה, סוגרים ומטגנים בשמן עמוק.
5 מגישים בליווי הסלסה.