אוכל
צילום׃ RichLegg, Istock

מאפינס וניל בציפוי שוקולד

עוגות אישיות עסיסיות בציפוי שוקולד מפנק

אביבה פיבקו | מאסטר שף | פורסם 04/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 195 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב

לציפוי

200 גרם שוקולד מריר
2 כפיות קפה נמס
4 כפות סוכר
70 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הקמח והסוכר בקערה. 2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, החלב, החמאה ותמצית הוניל. 3. ממזגים בין שתי התערובות ומערבבים היטב. 4. מוזגים את התערובות לתבנית שקעים משומנת ומקומחת ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות. 5. מקררים את המאפינס. 6. ממיסים את השוקולד עם הקפה, הסוכר והחמאה על אש קטנה, טובלים את המאפינס בשוקולד ומגישים.