אוכל
צילום׃ איתי ספיבק, יחסי ציבור

הפיצה של חדר האוכל

מצע קריספי של טורטייה, עם ציפוי של עגבניות שרי ושלל גבינות

עומר מילר | מסעדת חדר אוכל | פורסם 26/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 טורטייה
10 עגבניות שרי חצויות
30 גרם גבינת סנט מור
30 גרם מוצרלה באפלו מוגררת
30 גרם גבינת קצ'וטה
מעט פרמזן מגורר
2 עלי בזיליקום
מעט שאטה גרוס
מלח גס
פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-250 מעלות.

2 על טורטייה מפזרים באחידות את הגבינות פרט לפרמזן.

3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחורכים את העגבניות. מתבלים במלח, פלפל ושאטה.

4 מסדרים את העגבניות על הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שתי דקות. 

5 מפזרים מעל את הפרמזן ועלי הבזיליקום. יוצקים מעט שמן זית ומגישים.