צילום׃ איתי ספיבק, יחסי ציבור
הפיצה של חדר האוכל
מצע קריספי של טורטייה, עם ציפוי של עגבניות שרי ושלל גבינות
עומר מילר | מסעדת חדר אוכל
| פורסם 26/05/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
1 טורטייה
10 עגבניות שרי חצויות
30 גרם גבינת סנט מור
30 גרם מוצרלה באפלו מוגררת
30 גרם גבינת קצ'וטה
מעט פרמזן מגורר
2 עלי בזיליקום
מעט שאטה גרוס
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-250 מעלות.
2 על טורטייה מפזרים באחידות את הגבינות פרט לפרמזן.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחורכים את העגבניות. מתבלים במלח, פלפל ושאטה.
4 מסדרים את העגבניות על הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שתי דקות.
5 מפזרים מעל את הפרמזן ועלי הבזיליקום. יוצקים מעט שמן זית ומגישים.