צילום׃ עמרי אנדרס צורף
כריכונים לאחר צהריים סגרירי
בואו נשחק במסיבת תה, ולו רק בשביל הסנדוויצ'ים מלאי הסטייל
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 03/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
4-6 פרוסות לחם מהסוג החביב עליכם. כמו שהתמונה רומזת, זה עובד מעולה עם חלה פרוסה פשוטה, טריה וטעימה
1 מלפפון
1 עגבנייה
100 גרם גבינת פטה (גבינה לבנה חצי קשה שאפשר לחתוך לצורה הרצויה)
50 גרם גבינת מוצרלה
חמאה
מלח
להגשה: זיתים או עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 חותכים את קרום הלחם ויוצרים צורת מלבן. מומלץ להכניס את הקרום לתנור למספר דקות עם מעט שמן זית, לקבלת חטיפים דמויי קרוטונים.
2 מורחים שכבה דקה של חמאה על מלבני הלחם. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות ( אפשר בעזרת קולפן) ומסדרים על הפרוסות.
3 פורסים את גבינת הפטה ומניחים על המלפפונים. ממליחים.
4 לכריכוני קפרזה: פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומסדרים על פרוסות הלחם.
5 פורסים את המוצרלה ומניחים על העגבניות. ממליחים ומסדרים עלה בזיליקום או זית על קיסם מעל.
6 חולטים תה ומגישים.