אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

כריכונים לאחר צהריים סגרירי

בואו נשחק במסיבת תה, ולו רק בשביל הסנדוויצ'ים מלאי הסטייל

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 03/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4-6 פרוסות לחם מהסוג החביב עליכם. כמו שהתמונה רומזת, זה עובד מעולה עם חלה פרוסה פשוטה, טריה וטעימה
1 מלפפון
1 עגבנייה
100 גרם גבינת פטה (גבינה לבנה חצי קשה שאפשר לחתוך לצורה הרצויה)
50 גרם גבינת מוצרלה
חמאה
מלח
להגשה: זיתים או עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 חותכים את קרום הלחם ויוצרים צורת מלבן. מומלץ להכניס את הקרום לתנור למספר דקות עם מעט שמן זית, לקבלת חטיפים דמויי קרוטונים.

2 מורחים שכבה דקה של חמאה על מלבני הלחם. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות ( אפשר בעזרת קולפן) ומסדרים על הפרוסות.

3 פורסים את גבינת הפטה ומניחים על המלפפונים. ממליחים.

4 לכריכוני קפרזה: פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומסדרים על פרוסות הלחם.

5 פורסים את המוצרלה ומניחים על העגבניות. ממליחים ומסדרים עלה בזיליקום או זית על קיסם מעל.

6 חולטים תה ומגישים.