אוכל
צילום׃ Ory, Deborah, GettyImages IL

חטיפי זיתים בבצק גבינה

חטיפים מהירי הכנה, שיהיה מה לנשנש בבית

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 04/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 105 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה
200 גרם גבינה צהובה, מגוררת
½ כפית אבקת שום
½ 1 כוסות קמח
צנצנת קטנה של זיתים ממולאים בגמבה

אופן ההכנה:

1 מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות (חום בינוני גבוה)2. מערבבים את החמאה ואת הגבינה המגוררת בקצות האצבעות או במעבד המזון.3. מוסיפים את אבקת השום והקמח ולשים יחד לבצק.4. קורצים מן הבצק עיגולים קטנים, משטחים אותם בכף היד מניחים במרכזם זית ועוטפים אותו בבצק. סוגרים ומהדקים היטב.5. משמנים תבנית אפייה, מניחים עליה את החטיפים ומעבירים לתנור החם. אופים במשך 15 דקות או עד שהעיגולים מזהיבים אך לא משחימים. מגישים חם.