אוכל
צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

משה בתיבה

למעט עניין בצק העלים, שלפעמים טיפה כבד עלינו, משה בתיבה זה משהו שקשה לנו לעמוד בפניו. בגרסה הזאת, של ענת אלישע, מחליפים בצק עלים בפילאס הנגיש לא פחות, וזהו - עכשיו מדובר בנשנוש המושלם

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 10/01/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

 

מרכיבים :

חבילת בצק פילאס טורקי, מופשר במקרר (אפשר להחליף בבצק עלים, אבל הפילאס יותר עדין וכיפי)

400 גרם נקניקיות

ביצה להברשה

שומשום לפיזור

אופן ההכנה:

1 מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב הנקניקיות הרצוי (שלמות או חצויות - אנחנו הלכנו הפעם על חצויות).

2 מגלגלים כל נקניקיה עד אמצע הרצועה, חותכים ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. ממשיכים כך עם כל השאר.

3 מברישים בביצה ומפזרים שומשום.

4 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום סטטי) ואופים 30-35 דקות.

משה בתיבה. נשנוש של החיים (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
נשנוש של החיים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

משה בתיבה בבצק פילאס (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
משה בתיבה בבצק פילאס|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!