צילום׃ פורום אוכל חלבי של תפוז
סופגניות גבינה אפויות
השילוב המושלם בין מאפינס לסופגניה - לחג חנוכה שמח וקצת פחות משמין
הים רגוע | פורום אוכל חלבי של תפוז
| פורסם 25/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (24 מנות):
500 גרם גבינה 5%
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/4 כוס שמן
1כוס קמח תופח
גרגרים ממקל וניל אחד או כפית תמצית וניל משובחת
למילוי וציפוי
ריבה לפי הטעם
סוכר
קינמון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים לתבנית מאפינס משומנת בתרסיס שמן בטעם חמאה עד 2/3 מהגובה.
2 על התערובת שמים כפית ריבה משובחת ומכסים את התבנית ביתרת תערובת הגבינה.
3 אופים כ-30 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.
4 מקררים מעט ומחלצים מהתבנית.
5 מורחים בחמאה מומסת ומגלגלים בסוכר מעורב בקינמון. ניתן להקפיא.