אוכל
צילום׃ פורום אוכל חלבי של תפוז

סופגניות גבינה אפויות

השילוב המושלם בין מאפינס לסופגניה - לחג חנוכה שמח וקצת פחות משמין

הים רגוע | פורום אוכל חלבי של תפוז | פורסם 25/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

500 גרם גבינה 5%

3/4 כוס סוכר

4 ביצים

1/4 כוס שמן

1כוס קמח תופח

גרגרים ממקל וניל אחד או כפית תמצית וניל משובחת

למילוי וציפוי

ריבה לפי הטעם

סוכר

קינמון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים לתבנית מאפינס משומנת בתרסיס שמן בטעם חמאה עד 2/3 מהגובה.

2 על התערובת שמים כפית ריבה משובחת ומכסים את התבנית ביתרת תערובת הגבינה.

3 אופים כ-30 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.

4 מקררים מעט ומחלצים מהתבנית.

5 מורחים בחמאה מומסת ומגלגלים בסוכר מעורב בקינמון. ניתן להקפיא.

>> לכל מתכוני הסופגניות

>> למתכון המלא בפורום אוכל חלבי של תפוז