צילום׃ יחסי ציבור
פיצת תפוחים בדבש
המאפה האיטלקי לבש חג והתגנדר בתוספות של מסקרפונה, תפוח ודבש
אליאב גולדנברג | מסעדת ג'ויה
| פורסם 01/09/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
לבצק
1 קילו קמח
2.5 כוסות מים
20 גרם שמרים (1 כף שמרים)
1 כף שמן זית
1 כפית מלח שטוחה
לתוספות (עבור כל פיצה)
1 תפוח
2 כפות גבינת מסקרפונה
1.5 כף דבש
אבקת סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד במיקסר את כל מרכיבי הבצק. מחלקים את הבצק ל-4 ומכדררים.
2 מחממים תנור ל-250 מעלות.
3 מרדדים כל כדור פיצה לקוטר של 30 ס"מ.
4 מורחים 2 כפות גבינת מסקרפונה על הבצק ופורסים את התפוחים (תפוח אחד לכל פיצה)
5 מפזרים את פרוסות התפוח על גבי הפיצה.
6 מזלפים 1.5 כף דבש על כל הפיצה, בוזקים אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש, למשך 6 עד 10 דקות, עד שהיא משחימה.