אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פיצת תפוחים בדבש

המאפה האיטלקי לבש חג והתגנדר בתוספות של מסקרפונה, תפוח ודבש

אליאב גולדנברג | מסעדת ג'ויה | פורסם 01/09/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לבצק

1 קילו קמח

2.5 כוסות מים

20 גרם שמרים (1 כף שמרים)

1 כף שמן זית

1 כפית מלח שטוחה

לתוספות (עבור כל פיצה)

1 תפוח

2 כפות גבינת מסקרפונה

1.5 כף דבש

אבקת סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד במיקסר את כל מרכיבי הבצק. מחלקים את הבצק ל-4 ומכדררים.

2 מחממים תנור ל-250 מעלות.

3 מרדדים כל כדור פיצה לקוטר של 30 ס"מ.

4 מורחים 2 כפות גבינת מסקרפונה על הבצק ופורסים את התפוחים (תפוח אחד לכל פיצה)

5 מפזרים את פרוסות התפוח על גבי הפיצה. 

6 מזלפים 1.5 כף דבש על כל הפיצה, בוזקים אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש, למשך 6 עד 10 דקות, עד שהיא משחימה.

מתכון לעוגת דבש מושלמת לראש השנה