קרוקטים
מתפוח אדמה ממולאים בבשר
אינה קראבצקי | מאסטר שף
| פורסם 01/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 תפו"א גדולים קלופים ומבושלים
1 ביצה
3 כפות קמח
חצי כוס בצל ירוק חתוך דק
שמן קנולה לטיגון
200 גרם בשר מבושל וטחון
1 בצל גדול קצוץ דק
100 גרם פטריות חתוכות
מיכל שמנת מתוקה
מיכל שמנת חמוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומוסיפים ביצה, קמח, בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל. 2. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לבשר. מתבלים במלח ופלפל. 3. יוצרים לביבה מבצק תפוח האדמה ושמים במרכזה כפית מן המלית וסוגרים. מקמחים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומגישים.
להכנת הרוטב: 1 מטגנים 100 גרם פטריות חתוכות למספר דקות, עד שהן מזהיבות. 2. מוסיפים 2 כפות שמנת מתוקה ומיכל אחד של שמנת חמוצה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.