אוכל

פוקצ'ה מתוקה

חיים כהן מלמד אתכם איך מכינים את הלחם האיטלקי הכי מפנק שיש בתוספת יוגורט ודבש

חיים כהן | כל אחד רוצה להיות טבח | פורסם 15/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 קילו קמח שטיבל 2
100 גרם קמח סימולינה דורום של דה צ'קו
13 גרם שמרים טריים
70 גרם סוכר
20 גרם מלח
650 מיליליטר מים קרים

להגשה

חלב דבש
יוגורט

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות.

2 מחלקים את הבצק לכדורים, לוקחים כדור בצק ומשטחים בצורת עיגול.

3 מחממים מחבת משומן בשמן זית.

4 שמים עליו את הבצק ומטגנים משני הצדדים.

5 כשהפוקצ'ה מוכנה- מגישים אותה עם דבש או חלת דבש מעל, לצד יוגורט.