פוקצ'ה מתוקה
חיים כהן מלמד אתכם איך מכינים את הלחם האיטלקי הכי מפנק שיש בתוספת יוגורט ודבש
חיים כהן | כל אחד רוצה להיות טבח
| פורסם 15/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
1 קילו קמח שטיבל 2
100 גרם קמח סימולינה דורום של דה צ'קו
13 גרם שמרים טריים
70 גרם סוכר
20 גרם מלח
650 מיליליטר מים קרים
להגשה
חלב דבש
יוגורט
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות.
2 מחלקים את הבצק לכדורים, לוקחים כדור בצק ומשטחים בצורת עיגול.
3 מחממים מחבת משומן בשמן זית.
4 שמים עליו את הבצק ומטגנים משני הצדדים.
5 כשהפוקצ'ה מוכנה- מגישים אותה עם דבש או חלת דבש מעל, לצד יוגורט.