אוכל

מאפינס אווריריים ורכים כמו ענן

מכינים את הבלילה בשתי דקות, ואופים רבע שעה: מתכון הכי קל בעולם למאפינס סופר רכים ואווריריים כמו עננים. אתם עוד כאן או שכבר התחלתם לשמן תבנית שקעים?

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 14/01/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-12 מאפינס:

חצי כוס שמן (100 גרם)

כוס חלב (120 מ"ל)

3 ביצים

כוס גבינת גאודה/צ'דר מגוררת (100 גרם)

חצי כוס גבינת פרמזן (50 גרם)

2 כוסות קמח (280 גרם)

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

חצי כף מלח (9 גרם)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מניחים את כל המצרכים (לפי הסדר) במעבד מזון ומעבדים מעט לקבלת בלילה אחידה.

3 משמנים תבנית שקעים ויוצקים את הבלילה לשקעים (כמעט עד הסוף). אופים כ-15 דקות

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

מאפינס אווריריים, רכים וחלביים (צילום: יעל קצב)
מאפינס אווריריים, רכים וחלביים|צילום: יעל קצב

בהצלחה!