יח``צ׃ יחסי ציבור
לחם בירה ואגוזים
ניתן לאפות חלקית ואז להקפיא ולשמור
טארק שהואן | null
| פורסם 06/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קילו קמח לבן
1 כף מלח ים
2 כפות אבקת אפייה
100 גרם אגוזי מלך
1 ליטר בירה שחורה
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות 1. בקערה מערבבים את כל החמרים עד קבלת בצק דביק. 2. בתבנית לחם מניחים את הבצק ואופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות
אפשר לאפות רק למחצה, לשמור בפריזר ולהשלים את זמן האפייה לפני ההגשה