צילום׃ בועז לביא, ifeel
פשטידת נקניקיות ופלפלים אדומים
כן אפשר גם עם נקנקיות! בואו לראות איך הופכים פשטידה משעממת למשהו צבעוני, מעניין והרבה יותר טעים
עופר אלמליח וקובי בנדלק | Zuppa Dogs
| פורסם 27/03/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (1 מנות):
מרכיבים
החומרים לתבנית בקוטר 30 ס"מ:
שמן זית, לטיגון
3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
2 שיני שום, חתוכות גס
5 ענפי תימין, קצוצים
מלח, פלפל שחור גרוס
קורט סוכר
1 מכל שמנת מתוקה
3 ביצים
140 גרם (1 כוס) קמח
1 מכל (200 גרם) גבינת שמנת
5 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ
150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
אופן ההכנה:
1 מחממים במחבת את שמן הזית ומקפיצים את הפלפלים, השום והתימין. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובסוכר.
2 מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, הקמח וגבינת השמנת לתערובת אחידה. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס.
3 מעבירים את הפלפלים המוקפצים לתבנית משומנת ומוסיפים את הנקניקיות. יוצקים מעל את תערובת השמנת-ביצים.
4 מפזרים מעל התערובת את גבינת הפרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז הפשטידה יוצא יבש.