אוכל

לחמניה עם ממרח זיתים, אספרגוס וביצה עלומה

איציק הראל במנה שיכולה להתאים לכל שעה ביום. פשוט, קל להכנה ואפילו בריא

איציק הראל | מאסטר שף | פורסם 01/11/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

זיתים שחורים
שום
מלח
פלפל שחור
פילה בקר
לחמניות
ביצה
אספרגוס טרי
פטריות
שמן זית
חמאה

אופן ההכנה:

1 כותשים את הזיתים עם קצת שום ופלפל שחור ושמן זית. 2. חוצים את הלחמניה וקולים בתנור, מוציאים ומורחים את ממרח הזיתים. 3. סוגרים את הבשר בצלייה במחבת עם שמן זית/חמאה ומכניסים לתנור להמשך הכנה. 4. חולטים את האספרגוס ומצננים במים קרים. 5. מקפיצים את הפטריות בשמן זית.

להכנת ביצה עלומה: מרתיחים מים עם טיפה חומץ, יוצרים מערבולת בתוך המים ומכניסים את הביצה.

הרכבת המנה: 1 מורחים על הלחמניה את ממרח הזיתים. 2. פורסים את הבשר על הלחמניה ומעל מניחים בעדינות ביצה עלומה, ובצד מניחים את האספרגוס והפטריות (ניתן לפזר פרמז'ן על האספרגוס).