מאפה חצילים וגבינות
נשארו חצילים משבת? נהדר, ארוחת הערב שלכם להיום זה עתה התחילה להכין את עצמה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 04/08/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
בצק עלים מופשר
רוטב עגבניות לפיצה (מוכן)
פרוסות חצילים מטוגנות או אפויות שנשארו משבת
10 פרוסות מוצרלה
קוביית בולגרית או פטה
עלי בזיליקום
ביצה להברשה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה.
3 מורחים במרכז הבצק לאורכו 3 כפות של רוטב עגבניות ומסדרים פרוסות של חצילים ומוצרלה. מפוררים בולגרית ומפזרים עלי בזיליקום.
4 מורחים עוד שכבה רוטב, ושוב חצילים, מוצרלה, בולגרית ובזיליקום.
5 מקפלים את שולי הבצק לצורה של סירה, מברישים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד הזהבה.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!