אוכל

מאפה חצילים וגבינות

נשארו חצילים משבת? נהדר, ארוחת הערב שלכם להיום זה עתה התחילה להכין את עצמה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 04/08/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

בצק עלים מופשר

רוטב עגבניות לפיצה (מוכן)

פרוסות חצילים מטוגנות או אפויות שנשארו משבת

10 פרוסות מוצרלה

קוביית בולגרית או פטה

עלי בזיליקום

ביצה להברשה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה.

3 מורחים במרכז הבצק  לאורכו 3 כפות של רוטב עגבניות ומסדרים פרוסות של חצילים ומוצרלה. מפוררים בולגרית ומפזרים עלי בזיליקום.

4 מורחים עוד שכבה רוטב, ושוב חצילים, מוצרלה, בולגרית ובזיליקום.

5 מקפלים את שולי הבצק לצורה של סירה, מברישים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד הזהבה.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה 

מאפה חצילים וגבינות. חצילים משבת - לכאן! (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
מאפה חצילים וגבינות. חצילים משבת - לכאן!|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!