אוכל
צילום׃ דניה ויינר, על השולחן

קרקר-פטנט טורטייה

הטורטייה המכסיקנית הופכת לקרקר מרהיב

אוריה גבע | האוצר של על השולחן 2009 | פורסם 14/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (36 מנות):

חבילה של 6 טורטיות מקמח לבן
3-2 חלמונים בלולים
שומשום שחור יפני
שומשום בציפוי ווסאבי
צ’ילי גרוס
זרעי כמון
מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. חותכים כל טורטייה ל-6 משולשים ומברישים בשכבה דקה של חלמון. 3. מפזרים על כל משולש תבלין שונה. ממליחים ומעבירים את המשולשים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4. אופים 8 דקות, עד שהקרקרים מזהיבים יפה. מצננים ושומרים בכלי אטום.