צילום׃ דניה ויינר, על השולחן
קרקר-פטנט טורטייה
הטורטייה המכסיקנית הופכת לקרקר מרהיב
אוריה גבע | האוצר של על השולחן 2009
| פורסם 14/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (36 מנות):
חבילה של 6 טורטיות מקמח לבן
3-2 חלמונים בלולים
שומשום שחור יפני
שומשום בציפוי ווסאבי
צ’ילי גרוס
זרעי כמון
מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. חותכים כל טורטייה ל-6 משולשים ומברישים בשכבה דקה של חלמון. 3. מפזרים על כל משולש תבלין שונה. ממליחים ומעבירים את המשולשים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4. אופים 8 דקות, עד שהקרקרים מזהיבים יפה. מצננים ושומרים בכלי אטום.