אוכל
צילום׃ istockphoto

מאפה תרד

ריבועי בצק קטנים ומפנקים

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 06/02/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כף שמן זית
חבילת עלי תרד שטופים
קישוא חלוט וקצוץ
50 גרם פרמזן מגוררת
100 גרם פטה מפוררת
אגוז מוסקט
פלפל שחור גרוס טרי
300 גרם בצק עלים מרודד
חלמון ביצה (להברשת הבצק)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-185 מעלות. 2. מחממים כף שמן זית במחבת ומקפיצים את התרד כשתי דקות. 3. מעבירים לקערה, ומוסיפים את הקישוא והגבינות. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור לפי הטעם, בודקים תיבול וממליחים אם יש צורך. 4. פותחים את הבצק, מסדרים עליו את המלית, מגלגלים וסוגרים. 5. חותכים בבצק ריבועים קטנים ליציאת אדים, ומברישים בחלמון ביצה. 6. אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב.