אוכל

פשטידת עוף ואטריות של ליהיא נעים

מתמודדת מאסטר שף משתפת אותנו במתכון הכי ביתי שיש - פשטידה בסיסית וטעימה מפרגיות ואטריות. 20 דקות עבודה ולתנור

ליהיא נעים | מאסטר שף ילדים | פורסם 24/06/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

700 גרם רצועות פרגית, או רצועות חזה עוף

חבילת אטריות בינונית

1/4 כוס שמן

4 בצלים קצוצים

2 כפות אבקת מרק עוף

מלח לפי הטעם

כפית וחצי פלפל שחור

5 ביצים

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות, ומסננים.

2 מטגנים את הבצלים עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים קלות. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק עוף, מלח וכפית וחצי פלפל שחור. מערבבים היטב ומניחים לקירור.

3 מערבבים בקערה את האטריות עם הביצים. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הפרגיות והבצלים. מערבבים היטב. 

4 מעבירים את לתבנית פיירקס או תבנית מרובעת עמוקה, ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.

הכנתם? ספרו לנו ולליהיא איך יצא!

>> רוצים עוד מתכונים של ליהיא ושאר ילדי מאסטר שף? קבלו 50% הנחה על ספר המתכונים מהתכנית