אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

קיש בלקני

אדי מזרחי נובר בזכרונות שלו מעבר לים ומגיש לנו גרסה מקורית למאפה הקיש הקלאסי

אדי מזרחי | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

בצק פריך קלאסי
חציל
כרישה
זיתי קלמטה
עגבניות שרי
גבינת פטה
גבינת מנצגו ספרדית
שני מיכלי שמנת מתוקה
שלוש ביצים
נענע יבשה
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 אופים את קלטית הבצק ושמים בצד. 2. חותכים את החציל לקוביות ומשחימים בתנור. 3. מטגנים קלות את הכרישה, העגבניות והזיתים במחבת ומוסיפים מלח ופלפל. 4. יוצקים את החציל ואת שאר הירקות על הבצק. 5. מערבבים בקערה נפרדת את השמנת עם הביצים ויוצקים על הירקות. 6. מפזרים גבינת פטה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות. 7. מגרדים גבינת מנצגו ומכניסים שוב לתנור עד שהגבינה משחימה. 8. מוציאים, מפזרים עלי נענע ומגישים.