אוכל
יח``צ׃ גיא הכט, יחסי ציבור

באטורה

לחם "נאן" הודי מטוגן

| מסעדת אינדירה | פורסם 03/08/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

500 גרם קמח עדשים
2 גביעי יוגורט עזים
כפית אבקת אפייה
שמן לטיגון עמוק
כוס מים

אופן ההכנה:

1 מסננים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את היוגורט. 2. לשים יחד ומוסיפים מים באיטיות על פי הצורך עד קבלת בצק אלסטי ואחיד. 3. מניחים את הבצק למנוחה למשך שעתיים כאשר הוא מכוסה. 4. לאחר כשעתיים, מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים גדולים (כ- 150 גרם למנה). 5. מקמחים משטח חלק ומשטחים את כדורי הבצק לעובי של 7 ס"מ (לא דק ולא עבה במיוחד) בצורת אליפסה. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מגישים חם חם מהשמן לצד תבשיל ירקות או תבשיל גרגירי חומוס.