אוכל

לחם בירה ברגע

ארבעה רכיבים, שלושה צעדים ויש לכם לחם

גיל חובב | גיל חובב מגיש:המנה של המדינה | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 105 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילה ( ½ 2 כוסות) קמח תופח
1 בקבוק (330 מ"ל) בירה לבנה
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ
50 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 ממיסים חצי מכמות החמאה במחבת ומזהיבים בה היטב את הבצל. מסירים מהאש ומצננים. 2. מערבבים היטב את הקמח, הבירה ותוכן המחבת. ממליחים ומפלפלים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים לחצי שעה לתפוח. 3. מרפדים תבנית אפייה מוארכת ("אינגליש קייק") גדולה או שתיים קטנות בנייר אפייה. מניחים את הבצק בפנים, ממיסים את שארית החמאה ומברישים בה את הבצק. 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות ואופים כארבעים דקות עד שהלחם מזהיב היטב.