אוכל
צילום׃ דן פרץ

עוגיות מלוחות עם גבינה צהובה

עוגיות רב תכליתיות שאפשר לעצב ממש איך שרוצים – כקוביות, כאצבעות, כעיגולים וכו'

מיקי שמו | mako | פורסם 09/06/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 111 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

200 גרם חמאה
10 גרם סוכר (2 כפיות)
10 גרם מלח (כפית וחצי)
1 ביצה
1/2 2 כוסות קמח
100 גרם מוצרלה/גלעד/טל העמק
3 גרם אבקת אפייה (שליש שקית)

לציפוי

1 ביצה טרופה
אפשרויות: שומשום, קצח, גבינת פרמזן, עשבי תיבול

אופן ההכנה:

1 מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח. 2. מוסיפים את הביצה, הקמח, אבקת האפייה והגבינות. 3. מקררים במקרר חצי שעה. 4. יוצרים עוגיות בצורה הרצויה ואופים ב-175 מעלות כרבע שעה (שימו לב, זמן האפייה יכולים להשתנות בהתאם לצורות שיצרתם).