צילום׃ דן פרץ
עוגיות מלוחות עם גבינה צהובה
עוגיות רב תכליתיות שאפשר לעצב ממש איך שרוצים – כקוביות, כאצבעות, כעיגולים וכו'
מיקי שמו | mako
| פורסם 09/06/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
200 גרם חמאה
10 גרם סוכר (2 כפיות)
10 גרם מלח (כפית וחצי)
1 ביצה
1/2 2 כוסות קמח
100 גרם מוצרלה/גלעד/טל העמק
3 גרם אבקת אפייה (שליש שקית)
לציפוי
1 ביצה טרופה
אפשרויות: שומשום, קצח, גבינת פרמזן, עשבי תיבול
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח. 2. מוסיפים את הביצה, הקמח, אבקת האפייה והגבינות. 3. מקררים במקרר חצי שעה. 4. יוצרים עוגיות בצורה הרצויה ואופים ב-175 מעלות כרבע שעה (שימו לב, זמן האפייה יכולים להשתנות בהתאם לצורות שיצרתם).