צילום׃ mako
לחם בגריל
בתערובת תבלינים
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 27/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
באגטים חצויים לאורכם
לתערובת התיבול:
שמן זית
שום קצוץ
עלי טימין טריים
עלי רוזמרין טריים קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 לוקחים את הבאגטים החצויים לאורכם ומורחים על הצד החתוך את תערובת שמן הזית . 2. קולים את הלחם על הגריל משך 2-3 דקות.