אוכל
צילום׃ mako

לחם בגריל

בתערובת תבלינים

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 27/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.7 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

באגטים חצויים לאורכם

לתערובת התיבול:

שמן זית
שום קצוץ
עלי טימין טריים
עלי רוזמרין טריים קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 לוקחים את הבאגטים החצויים לאורכם ומורחים על הצד החתוך את תערובת שמן הזית . 2. קולים את הלחם על הגריל משך 2-3 דקות.