אוכל
צילום׃ מתוך חשבון הטיקטוק של jakecohen

לחם שום שהוא כנראה הכי טעים שאפשר

מאז עלה המתכון הזה לטיקטוק אנחנו לא מפסיקים לשמוע עליו, ורק דברים טובים. הסוד: צלייה מוקדמת של השום עד שהוא הופך למעין משחה. אנחנו קנינו, וכבר מחממים תנור

מערכת אוכל טוב | mako | פורסם 06/10/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בגטים, חצויים לכל אורכם

4 ראשי שום

2 כפיות שמן זית

100 גרם חמאה, רכה

כף בזיליקום קצוץ דק

מעט מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 חותכים לכל ראש שום את החלק העליון ומזלפים קצת שמן זית פנימה. עוטפים בנייר אלומיניום (כל הראשים ביחד) וצולים שעה בתנור החם.

עוד מתכונים ב-10 דקות

3 סוחטים לתוך קערה את שיני השום הצלויות, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.

4 מורחים את התערובת על הבגטים ומחזירים לצלייה של 15 דקות נוספות, עד הזהבה.

@jakecohen

Squeezing roasted garlic is my k!nk. #garlicbread

♬ Italian Dinner Party - Italian Restaurant Music of Italy

בתיאבון!