אוכל
צילום׃ יח"צ

אפל שמפיין

שילוב מרענן ומבעבע של שמפניה, תפוח וליים

| mako Ne poluchilos
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי שוט של סמירנוף תפוח (30 מ"ל)
חצי שוט של ליים (30 מ"ל)
מעט מי סוכר
שמפנייה

אופן ההכנה:

1 מעבירים את הוודקה, הליים ומי הסוכר לשייקר ומנערים היטב.

2 מוזגים לכוס השמפניה עד מחציתה ומוסיפים שמפנייה למילוי הכוס.

3 מקשטים בשניים או שלושה פירות יער (פטל, אוכמניות וכו').