צילום׃ יח"צ
אפל שמפיין
שילוב מרענן ומבעבע של שמפניה, תפוח וליים
| mako
Ne poluchilos
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי שוט של סמירנוף תפוח (30 מ"ל)
חצי שוט של ליים (30 מ"ל)
מעט מי סוכר
שמפנייה
אופן ההכנה:
1 מעבירים את הוודקה, הליים ומי הסוכר לשייקר ומנערים היטב.
2 מוזגים לכוס השמפניה עד מחציתה ומוסיפים שמפנייה למילוי הכוס.
3 מקשטים בשניים או שלושה פירות יער (פטל, אוכמניות וכו').