צילום׃ Bill Grove, Istock
מתכון יין חם (פונץ')
מלטף ומשכר
ברכה זילברשטיין ממרכז המבקרים ביקב בנימינה | גלריית המומחים
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי בקבוק יין אדום יבש
חצי בקבוק יין מתוק (לקידוש או קינוח)
בקבוק מיץ תפוזים
פרוסות תפוזים (עם קליפה)
מקלות קינמון
1-2 שקיות סוכר וניל
קינמון טחון (חצי כפית)
שני ציפורן שלמים (רק מי שאוהב)
תמצית תה משתי שקיות תה
אופן ההכנה:
מחממים את היין, את תמצית התה והמיץ כ-15 דקות, אך לא מרתיחים. מוסיפים את פרוסות התפוזים ושומרים את המשקה חם ליד השולחן. ניתן להוסיף רבע כוס רום.