אוכל
צילום׃ Bill Grove, Istock

מתכון יין חם (פונץ')

מלטף ומשכר

ברכה זילברשטיין ממרכז המבקרים ביקב בנימינה | גלריית המומחים | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי בקבוק יין אדום יבש
חצי בקבוק יין מתוק (לקידוש או קינוח)
בקבוק מיץ תפוזים
פרוסות תפוזים (עם קליפה)
מקלות קינמון
1-2 שקיות סוכר וניל
קינמון טחון (חצי כפית)
שני ציפורן שלמים (רק מי שאוהב)
תמצית תה משתי שקיות תה

אופן ההכנה:

מחממים את היין, את תמצית התה והמיץ כ-15 דקות, אך לא מרתיחים. מוסיפים את פרוסות התפוזים ושומרים את המשקה חם ליד השולחן. ניתן להוסיף רבע כוס רום.