אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סיידר חם עם מרכיב סודי

עד שסוף סוף זכינו ליום גשום - לא ננצל אותו לאיזה משקה מהביל וטעים? אז הנה הוא: הסיידר הכי מופרע ומדליק שפגשתם אי פעם, עם חיזוק של לא אחר מאשר שומר

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 28/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

אוהבי השומר ישמחו מאוד לגלות את הסיידר הזה, עם הטוויסט המעניין בטעמים. מפתיע עד כמה השומר תורם מטעמו לסיידר, אבל עוד יותר מזה - כמה הסיידר תורם לטעמו של השומר. הכי חשוב: אל תזרקו את השומר אחרי הבישול – הגישו אותו כחלק מהסיידר ונשנשו אותו אחרי השתייה. ההנאה מובטחת.

מרכיבים :

1/3 כוס תרכיז תפוחים טבעי + 2 כוסות מים

גרידת לימון

מקל קינמון

שומר אחד, חצוי לאורכו

אופן ההכנה:

1 מחממים את מיץ התפוחים בסיר עם הלימון והקינמון.

2 לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את השומר ומבשלים עוד 10 דקות.

3 מגישים, ולא שוכחים לאכול את השומר בסוף!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט עוף ונבטים משגע