צילום׃ עודד קרני
משקה אגסים צונן
משקה מרענן וקריר
| טבע הריפוי
| פורסם 09/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 אגסים קלופים ומגולענים
2 כוסות מים
רבע כפית מלח
4 כפות סירופ לתת או דבש
חצי כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ או חצי כפית אבקת ג'ינג'ר
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה:
לקצוץ את האגסים ולבשל אותם במים עם המלח. להוסיף את סירופ האורז או הדבש והג'ינג'ר, לבשל 3 דקות נוספות, להסיר מהאש ולהניח לצינון.
לערבל את האגסים המבושלים במעבד מזון או בממחה כדי לקבל מרקם מחיתי. לצנן ולהגיש עם עלי נענע לקישוט וכן תות שדה