אוכל
צילום׃ עודד קרני

משקה אגסים צונן

משקה מרענן וקריר

| טבע הריפוי | פורסם 09/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 אגסים קלופים ומגולענים
2 כוסות מים
רבע כפית מלח
4 כפות סירופ לתת או דבש
חצי כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ או חצי כפית אבקת ג'ינג'ר
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:

לקצוץ את האגסים ולבשל אותם במים עם המלח. להוסיף את סירופ האורז או הדבש והג'ינג'ר, לבשל 3 דקות נוספות, להסיר מהאש ולהניח לצינון. 

לערבל את האגסים המבושלים במעבד מזון או בממחה כדי לקבל מרקם מחיתי. לצנן ולהגיש עם עלי נענע לקישוט וכן תות שדה