צילום׃ יח"צ
אבסולוט Chambord
משקה פטל שחור עם מקל קינמון
רונן סקינזס | מסעדת מאנטה ריי
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
40 מ"ל וודקה טובה
40 מ"ל ליקר Chambord (ליקר פטל שחור מלכותי וצרפתי מאוד)
40 מ"ל סאוואר מיקס (מערבבים מי סוכר ומיץ לימון סחוט בכמויות שוות)
20 מ"ל מליבו (רום קוקוס)
כוס וויסקי מלאה בקוביות קרח
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים והקרח לשייקר ומשקשקים. מוזגים הכול בחזרה לכוס ומגישים עם מקל קינמון וקש קצר.