אוכל
צילום׃ jupiter images

תרכיז לימונדה תוצרת בית

חם? מייאש? למה שלא תכינו כמות רצינית של לימונדה מרוכזת, שתוכל ללוות אתכם כל הקיץ?

| טבע הריפוי | פורסם 02/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 170 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

7 לימונים גדולים

5 שיני ציפורן שלמות

5 כוסות מים רותחים

2 כוסות סוכר חום

אופן ההכנה:

1 פורסים את הלימונים ומניחים בקערה יחד עם שיני הציפורן.

2 מכסים את הלימונים במים רותחים ומשאירים למשך הלילה.

3 מסננים את המים לסיר גדול. משליכים את פרוסות הלימון והציפורן.

4 מוסיפים את הסוכר ובוחשים על אש נמוכה ללא הרתחה, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומבשלים על סף רתיחה כ-10 דקות, עד שהנוזל מסמיך. מקררים.

5 להכנת משקה מוזגים 2 כפות תרכיז לכוס גבוהה, ומוסיפים מים או סודה.