אוכל
צילום׃ אסתי רותם, דרך האוכל

מוקולַטָה-קרמבו

משקה שהוא פינוק אמיתי. יש בו כל מה שצריך בחורף: שוקולד קפה וקרמבו.

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 23/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1/3 כוס שמנת מתוקה

25 גרם שוקולד מריר

1 כפית קפה נמס

1/3 כוס מים רותחים

1/3 כוס חלב

1 קרמבו

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר קטן את השמנת והשוקולד עד המסה. מערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה.

2 ממיסים את הקפה במים הרותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את החלב. מחממים שוב עד רתיחה עדינה.

3 מפרידים את הקרמבו מהעוגייה ומניחים אותו בתחתית כוס. מוזגים עליו את תוכן הסיר ומערבבים היטב עד שהקרמבו נמס. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!