אוכל

קמפרי עם פסיפלורה ואשכוליות אדומות

וויסקי פירות מוגש עם קוביות קרח

רונן סקינזס | מסעדת מאנטה ריי | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

40 מ"ל קמפרי
60 מ"ל מיץ אשכוליות אדומות
20 מ"ל סירופ פסיפלורה, של מונין או קוליברי
4 קוביות קרח
1 כף גרעיני פסיפלורה

אופן ההכנה:

מוזגים לכוס, מוסיפים את קוביות הקרח, מפזרים מלמעלה את גרעיני הפסיפלורה ומערבבים.