קמפרי עם פסיפלורה ואשכוליות אדומות
וויסקי פירות מוגש עם קוביות קרח
רונן סקינזס | מסעדת מאנטה ריי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
40 מ"ל קמפרי
60 מ"ל מיץ אשכוליות אדומות
20 מ"ל סירופ פסיפלורה, של מונין או קוליברי
4 קוביות קרח
1 כף גרעיני פסיפלורה
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס, מוסיפים את קוביות הקרח, מפזרים מלמעלה את גרעיני הפסיפלורה ומערבבים.