אוכל
צילום׃ דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות

תה קר לימון ג'ינג'ר

עבר כמעט שבוע מאז ארוחת החג ואתם עדיין מרגישים שאתם הולכים להתפוצץ? הנה משהו בשבילכם: משקה תה ירוק מחוזק בלימון ולואיזה - שעל הדרך גם יעזור לכם להתמודד עם צננת המזגנים

תום פרנץ | מגזין טעימות | פורסם 07/10/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 142 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לליטר:

3 תיוני תה ירוק לטעמכם

ממתיק לפי טעמכם - סוכר, דבש או סירופ אגבה

מיץ מלימון שלם + פרוסות לימון חצויות מלימון שלם

חתיכה קטנה של ג'ינג'ר, קלוף ופרוס

3-2 ענפי לואיזה

קוביות קרח

אופן ההכנה:

1 שמים את התיונים בקנקן שבו תגישו את התה (אם ממתיקים, מכניסים לקנקן גם את הממתיק). שופכים כוס מים רותחים ומשהים 8 דקות למיצוי הטעמים. מוסיפים מיץ לימון, פרוסות ג'ינג'ר וענפי לואיזה ומכסים בקרח. טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך.

2 מעבירים לקירור מלא. לפני ההגשה מוסיפים פרוסות לימון וקוביות קרח, ומגישים קר.

* המתכון פורסם לראשונה במגזין "טעימות" - מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו. ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ. לבירור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520

>> לעמוד הפייסבוק של מגזין טעימות