צילום׃ istockphoto
לימונדה ביתית מנצחת
לימונדה ביתית ביום חם היא תמיד רעיון טוב. מהיום - במקום לערבב תרכיז לימון עם מים, הולכים על הטריק המגניב של הבלנדר, שגם מפשט את העבודה וגם מניב תוצאה מעולה בדקה
דנה בר-אל שוורץ | mako אוכל
| פורסם 31/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לימון אחד, חתוך לרבעים ומנוקה מגרעינים (לא מקולף!)
1/2 כוס סוכר (או תחליף סוכר)
כוס מים רותחים
3 כוסות מים קרים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים עד שכל הסוכר נמס.
2 מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר (אפשר גם מעבד מזון, אבל אז צפו טפטופים) וטוחנים.
3 מסננים, מצננים ושותים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!