אוכל
צילום׃ istockphoto

לימונדה ביתית מנצחת

לימונדה ביתית ביום חם היא תמיד רעיון טוב. מהיום - במקום לערבב תרכיז לימון עם מים, הולכים על הטריק המגניב של הבלנדר, שגם מפשט את העבודה וגם מניב תוצאה מעולה בדקה

דנה בר-אל שוורץ | mako אוכל | פורסם 31/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 1425 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לימון אחד, חתוך לרבעים ומנוקה מגרעינים (לא מקולף!)

1/2 כוס סוכר (או תחליף סוכר)

כוס מים רותחים

3 כוסות מים קרים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים עד שכל הסוכר נמס.

2 מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר (אפשר גם מעבד מזון, אבל אז צפו טפטופים) וטוחנים.

3 מסננים, מצננים ושותים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!