ככה מכינים אייס קפה בקיץ 2024
טרנדים של אייס קפה הם לא דבר נדיר במחוזות הרשתות החברתיות, בלשון המעטה, אבל את זה הספיציפי אנחנו מחבבים במיוחד. משקיעים 5 דקות, וזהו - אתם מסודרים עם יופי של אייס קפה לכמה ימים טובים
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 27/08/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 כפות של נס קפה
1 כוס מים חמים
1 כף אבקת סוכר
להרכבת הכוס:
חלב שאוהבים
קרח
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה נס קפה, מים חמים ואבקת סוכר. מקציפים עד לקבלת קצף יציב.
2 מעבירים את הקפה המוקצף לתבנית או קופסה שטוחה ורחבה ומקפיאים לשעה-שעתיים לפחות.
3 מרכיבים את כוס הקפה: שמים קרח בכוס, מוסיפים חלב וכדור או שניים של הקפה המוקצף (הכי קל בעזרת כף גלידה). מערבבים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

לרוויה!