אוכל
צילום׃ אור גץ

לימונדה עם פירות יער ויוגורט קפוא

מתכון של מסעדת השוקה

אושי ויטריאול | מסעדת השוקה | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

מיץ מ-3 לימונים טריים + גרידה מלימון אחד
1/2 כוס מי סוכר
1 כוס מים
2 כוסות קרח
1 כוס פירות יער קפואים

ליוגורט הקפוא:

1 כוס יוגורט
2 כפות סוכר
2 כפות שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 הכנת הלימונדה: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. 2. הכנת היוגורט: מערבבים את כל החומרים, מכניסים למקפיא לחצי שעה, מערבבים שנית, מחזירים להקפאה ולאחר כרבע שעה מערבבים שוב. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות. 3. הגשה: מוזגים את הלימונדה לכוסות ובכל כוס שמים 3 כדורי יוגורט.

אופציה אלכוהולית: ניתן לוותר על היוגורט הקפוא ולהוסיף ללימונדה קמפרי.