צילום׃ אור גץ
לימונדה עם פירות יער ויוגורט קפוא
מתכון של מסעדת השוקה
אושי ויטריאול | מסעדת השוקה
| פורסם 01/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
מיץ מ-3 לימונים טריים + גרידה מלימון אחד
1/2 כוס מי סוכר
1 כוס מים
2 כוסות קרח
1 כוס פירות יער קפואים
ליוגורט הקפוא:
1 כוס יוגורט
2 כפות סוכר
2 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 הכנת הלימונדה: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. 2. הכנת היוגורט: מערבבים את כל החומרים, מכניסים למקפיא לחצי שעה, מערבבים שנית, מחזירים להקפאה ולאחר כרבע שעה מערבבים שוב. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות. 3. הגשה: מוזגים את הלימונדה לכוסות ובכל כוס שמים 3 כדורי יוגורט.
אופציה אלכוהולית: ניתן לוותר על היוגורט הקפוא ולהוסיף ללימונדה קמפרי.